Термін введення карток Visa TravelMoney Cash Passport орієнтовно перенесено на 30.06.2002 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Термін введення карток Visa TravelMoney Cash Passport орієнтовно перенесено на 30.06.2002 р.

Фондовий ринок
132
Термін уведення карток Visa TravelMoney Cash Passport орієнтовно перенесений на 30.06.2002 р., повідомила прес-служба банку «Аваль» з посиланням на компанію Interpayment Services Ltd.
Як повідомлялося раніше, компанія Interpayment Services Ltd. оголосила про перехід з карт Visa TravelMoney на Visa TravelMoney CashPassport з 18 червня до 30 вересня 2002 р., після чого Visa TravelMoney повинна бути виведена зі звертання.
За інформацією прес-служби банку, у цей період власники Visa TravelMoney повинні будуть цілком використовувати або всі кошти на карті, або зняти гроші, що залишилися, у пункті продажу цих карт, чи зв'язатися з пунктом продажу і безкоштовно перевести кошти на нову карту Visa TravelMoney Саshраssроrt.
Картка Visa TravelMoney Cash Passport являє собою картку в доларах США, що використовується для зняття готівки в місцевій валюті через мережу банкоматів системи Visa у будь-який час доби. Картка захищена персональним Пін-кодом.
Visa TravelMoney CashPassport буде мати таку ж функціональність, як і існуючий у даний час продукт Visa TravelMoney, що максимально зручний для одержання наявних під час загранпоїздок. В даний час власники Visa TravelMoney можуть з її допомогою одержувати наявні у валюті країни перебування через мережу, що складається з 400 тисяч банкоматів у 113 країнах.
Однак крім цього, як повідомили в департаменті роздрібного бізнесу банку «Аваль», власники нової карти одержать можливість доступу до свого рахунка і перегляду проведених транзакцій через спеціальний сайт в Інтернету за допомогою персонального пароля, отриманого одночасно з покупкою Visa TravelMoney CashPassport.
За інформацією департаменту роздрібного бізнесу, картка Visa TravelMoney Cash Passport передбачає надання послуг служби Latitude Recovery, що робить негайне сприяння в будь-який час доби в будь-якій країні світу і призначена для надання власникам карти допомоги в надзвичайних обставинах. Наприклад, у випадку втрати чи крадіжки наявних коштів, дорожніх чеків чи кредитних карт, служба може терміново організувати відправлення власнику необхідної суми коштів. У випадку втрати паспорта, служба зв'яжеться із відповідним посольством і полегшить процедуру одержання нових документів.
Також служба може зв'язати власника карти під час його подорожі з місцевими лікарями чи лікарнями, а також організувати термінове лікування, а в разі потреби — повернення додому.
Крім того, служба допоможе одержати послуги місцевих юристів і перекладачів по телефону, передати повідомлення друзям чи родичам, а у випадках крайньої необхідності — організувати транспорт і авіапереліт для повернення з подорожі.
Ці й інші послуги, необхідні в надзвичайних ситуаціях можна одержати, звернувшись за телефоном в Службу допомоги Latitude.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас