ОПЕК буде приймати рішення, виходячи з ринкових факторів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ОПЕК буде приймати рішення, виходячи з ринкових факторів

Енергетика
83
Члени Організації країн-експортерів нафти на своєму наступному регулярному засіданні, що відбудеться в грудні в Абу-Дабі, докладно розглянуть фундаментальні фактори ринку нафти і тільки після цього приймуть рішення про необхідність зміни рівня видобутку. Таку заяву у вівторок 13 листопада зробив президент ОПЕК і міністр нафтової промисловості ОАЕ Мохаммед бін Даен аль-хамлі (Mohammed bin Dhaen al-Hamli.
"Нам потрібно розглянути фундаментальні фактори ринку, і тільки після цього ми приймемо відповідне рішення," - сказав аль-хамлі, виступаючи перед журналістами в столиці Пакистану, говорячи про наступне засідання нафтового картелю, заплановане на грудень.
Міністр нафтової промисловості Саудівської Аравії Алі аль-наймі заявив у неділю, що ОПЕК на своєму наступному засіданні буде обговорювати можливість збільшення видобутку нафти.
В інтерв'ю, опублікованому у вівторок, він пояснив, що члени ОПЕК під час зустрічі глав держав в Ер-Ріяді 17-18 листопада не будуть обговорювати короткострокові заходи енергетичної політики картелю і розмір квот.
Наступне засідання ОПЕК, на якому буде ухвалене рішення про квоти на видобуток нафти, відбудеться 5 грудня в Абу-Дабі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас