НУНС і БЮТ беруться за доопрацювання Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НУНС і БЮТ беруться за доопрацювання Податкового кодексу

Казна та Політика
249
Відразу ж після створення парламентської більшості і формування уряду представники від БЮТ і НУНС сформують робочу групу для доопрацювання тексту Податкового кодексу. Про це повідомила прес-служба ЄПУ.
За інформацією прес-служби, Податковий кодекс буде допрацьовуватися на підставі законопроекту №3405 внесеного на розгляд парламенту 28 березня 2007 року робочою групою під керівництвом Миколи Катеринчука.
Як повідомляють у прес-службі, до складу робочої групи також увійдуть підприємці, які брали активну участь у наробітку пропозицій до проекту Податкового кодексу Катеринчука і представники майбутнього Кабінету міністрів.
"Якнайшвидша підготовка і прийняття Податкового кодексу є частиною передвиборної програми блоку НУНС. Зокрема, у програмі зафіксоване зобов'язання до кінця наступного року забезпечити прийняття Податкового кодексу для того, щоб з 2009 року він вступив у дію. Ці зобов'язання лягли в основу коаліційної угоди парафованої БЮТ і НУНС", - відзначив лідер Європейської партії України Микола Катеринчук.
За його словами, створення простих і зрозумілих умов для сплати податків і ліквідація податкової міліції - це концепція кодексу, а основною є ліквідація корупційних схем відшкодування ПДВ і зменшення його ставки при збереженні спрощеної системи оподатковування, а також введення єдиного соціального податку.
Нагадаємо, Кабмін затвердив проект податкового кодексу 17 жовтня
30 жовтня Кабінет Міністрів зареєстрував у Верховній Раді проект Податкового кодексу.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас