PepsiAmericas і PepsiCo сконцентрували 100% "Сандори" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

PepsiAmericas і PepsiCo сконцентрували 100% "Сандори"

Фондовий ринок
159
Компанії PepsiAmericas і PepsiCo сконцентрували 100% великого українського виробника соків компанії "Сандора" (Миколаїв).
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба "Сандори".
В листопаді була завершена угода з придбання компаніями PepsiAmericas і PepsiCo решти 20% "Сандори", у результаті чого ці компанії сконцентрували 100% статутного фонду українського виробника.
Вартість придбання 20% "Сандори" становила 136,7 млн. доларів.
У рамках спільного підприємства PepsiAmericas, яка володіє 60% часткою "Сандори", буде займатися операційним бізнесом компанії, а PepsiCo, з 40% часткою компанії, - розвитком бренду.
Як повідомляло агентство, у серпні компанії PepsiAmericas і PepsiCo спільно придбали 80% великого українського виробника соків компанії "Сандора" (Миколаїв).
Вартість покупки становила 542 млн. доларів.
PepsiCo - великий світовий виробник безалкогольних напоїв, PepsiAmericas - афілійована з нею компанія, виробник, продавець і дистриб'ютор напоїв PepsiCo.
ТОВ "Сандора" засновано в 1996 році.
Виробничі потужності компанії включають завод із переробки фруктів, овочів і виробництва соків (Миколаївська область), завод з виробництва соків (Миколаївська область), два заводи з переробки фруктів і овочів (Крим і Херсонська область).
"Сандора" випускає сокову продукцію під брендами: "Сандора Ексклюзив", "Сандора", "Сандора Класик", "Сандора Свіжа Ягода", "Дар", "Садочок", "Сандорик", а також холодний чай SANDAY і 2 бренди вина - "Золота Ольвія" і "Святкова колекція".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас