"Київенерго" повністю розрахувалося за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" повністю розрахувалося за газ

Енергетика
50
З ініціативи Київського міського голови Леоніда Черновецького на сесії Київради було вирішено питання щодо компенсації збитку АК "Київенерго" від постачання теплової енергії за 7 місяців у розмірі 125 млн грн. Як запевнило керівництво цієї акціонерної компанії вже наступного дня, 2 листопада, існуюча заборгованість за газ була повністю погашена, повідомляє прес-служба КМДА.
Нагадаємо, що для своєчасних розрахунків за спожитий природний газ і його транспортування, а також для забезпечення надійного, безперебійного енергопостачання і водопостачання жителів Києва було спрямовано 125 млн грн "Київенерго" і по 6 млн грн - АК "Дарницька ТЕЦ" та АК "Київводоканал".
"Ми робимо все можливе, щоб зберегти для киян найдешевші в державі тарифи за споживання енергоресурсів, - підкреслив Леонід Черновецький. - Ми намагаємося їх зробити ще нижчими, диференційованими. Тепер починаємо розробляти таку методику розрахунку, відповідно до якої більше будуть платити мільйонери і менше ті, хто живе тільки на пенсії, зарплати, субсидії. Зробити це, звичайно, складно, адже вартість енергоресурсів у світі усе більше зростає. Проте, ми і надалі будемо захищати інтереси киян".
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас