Уго Чавес офіційно відкрив кампанію переходу країни на "венесуельський соціалістичний шлях розвитку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уго Чавес офіційно відкрив кампанію переходу країни на "венесуельський соціалістичний шлях розвитку"

Казна та Політика
89
Президент Венесуели Уго Чавес на мітингу, що пройшов 4 листопада ц.р., офіційно відкрив кампанію на підтримку конституційної реформи, що відкриває шлях до прискореного переходу країни на "венесуельський соціалістичний шлях розвитку".
"Сьогодні починається велика боротьба за велику перемогу", - проголосив президент. Він висловив впевненість у тому, що переважна більшість громадян проголосують 2 грудня ц.р. на загальнонаціональному референдумі за внесення в основний закон 69 поправок і нових конституційних положень.
Серед них: скасування всіх обмежень на участь у виборах діючого глави держави, продовження президентських повноважень із шести до семи років, зниження вікового виборчого віку з 18 до 16 років, пріоритет колективної і суспільної власності на засоби виробництва над приватною, створення органів народної влади, формування і включення до складу збройних сил народної міліції.
Чавес висловив впевненість, що "опозиційна меншість" знову зазнає нищівної поразки.
У столиці Венесуели Каракасі в неділю пройшов багатотисячний марш на підтримку конституційної реформи. Мітинг за участю президента і членів урядів відбувся на проспекті імені Болівара.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас