Ющенко розкритикував Кабмін за прожитковий мінімум — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко розкритикував Кабмін за прожитковий мінімум

Казна та Політика
180
Президент Віктор Ющенко виступає за перегляд методології розрахунку прожиткового мінімуму. Про це він сказав, виступаючи на нараді Кабінету Міністрів із проблем зростання споживчих цін.
На думку Ющенка, методологія розрахунку прожиткового мінімуму не мінялася вже багато років і є застарілою, не відповідною сьогоднішнім реаліям.
"У цьому питанні я впевнений, що міністри, які мають пряме відношення до цього питання, повинні підійти до його вирішення якомога серйозніше і найближчим часом запропонувати новий розрахунок, методологію, щоб ми говорили перевіреними цифрами", - сказав Президент.
Також Ющенко підкреслив, що навколо питання підвищення споживчих цін повинні консолідуватися всі гілки влади.
Президент також виступає за перегляд методології розрахунку інфляції.
"Ми повинні все зробити, щоб, починаючи із грудня місяця в нас була та методика, з якою можна виходити на публіку, говорити з людьми і щоб люди розуміли, що ми з ними говоримо тією самою мовою", - сказав Президент.
У березні Верховна Рада України прийняла Закон про внесення змін до Закону України Про Державний бюджет України на 2007 рік про збільшення розміру прожиткового мінімуму і мінімальної заробітної плати, внесений Кабінетом міністрів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас