КУА Інеко-інвест проводить річний інтервал з викупу ІС свого публічного фонду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КУА Інеко-інвест проводить річний інтервал з викупу ІС свого публічного фонду

Фондовий ринок
270
З 1 по 30 листопада ЗАТ КУА "Інеко-Інвест" проводить інтервал з викупу в 2007 році інвестиційних сертифікатів (ІС) пайового інтервального диверсифікованого інвестиційного фонду "Промінвест-Керамет" (ПІДІФ "Промінвест-Керамет"). Про це FINANCE.UA повідомляє Генеральний директор КУА "ІНЕКО-ІНВЕСТ" Олег Морква.
На початок викупу вартість одного ІС "Промінвест-Керамет" склала 0,81 грн, що в співвідношенні рік до року склало більше 65%, при цьому активи фонду за рік виросли майже в 2 рази до 4,9 млн грн. У листопаді 2006 року розмір чистих активів "Промінвест-Керамет" становив 2,5 млн грн.
У листопаді 2006 року інвестиційні сертифікати ПІДІФ "Промінвест-Керамет" викуповувалися КУА "Інеко-Інвест" за ціною 0,49-0,52 грн. за один цінний папір інвестиційного фонду.
Прибутковість більше 65%, у порівнянні рік до року, є гарним результатом для диверсифікованого інвестиційного фонду, орієнтованого на інвестиції у високоліквідні цінні папери українського фондового ринку, і в 4 рази перевищує кращий річний банківський депозит в Україні.
Інвестиційний портфель ПІДІФ "Промінвест-Керамет" у цей час майже на 30% від вартості його чистих активів сформований акціями підприємств ПЕК України.
В генеруючій електроенергетиці: ВАТ "Західенерго" (5,87%), ВАТ "Донбасенерго" (7,91%), ВАТ "Центренерго" (4,82%), ВАТ "Київенерго" (8,33%), у ВАТ "Укрнафта" (2,82%) від сукупних активів фонду. Крім акцій Тека в інвестиційний портфель ПІДІФ "ЦІФ" з "блакитних фішок" входять також акції ВАТ "Укртелеком" і ВАТ "Луганськтепловоз", які мають відповідно частки в 3,28% і 8,18% від загальної величини чистих активів інвестиційного фонду.
Крім акцій українських емітентів активи інвестиційного фонду у відсотковому відношенні представлені також:
- корпоративними облігаціями - 15,54%;
- муніципальними облігаціями - 6,70%;
- кошти та інші активи - 30,66%.
ПІДІФ "Промінвест-Керамет" був внесений до реєстру ЄДРІСІ 15 липня 2005 року.
З моменту реєстрації фонду в ДКЦПФР його активи виросли більш ніж на 350%, а вартість його інвестиційних сертифікатів збільшилася в 3 рази (305%) з 0,2 грн. у липні 2005 року до 81 копійки за один цінний папір на листопад 2007 року.
КУА "Інеко-Інвест" зареєстрована як компанія керування активами 20 січня 2004 року, але вже майже 14 років працює на фондовому ринку України як її професійний учасник.
КУА "Інеко-Інвест" входить у групу компаній "ІНЕКО", що крім керуючої компанії включає також фондову компанію ВАТ "ІК "ІНЕКО"" і консалтингову фірму "ІГ "ІНЕКО"".
Представники компанії "Інеко-Інвест" є експертами фондового ринку і входять до складу спільних робочих груп УАІБ і Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України. Компанія "Інеко-інвест" управляє активами двох інтервальних диверсифікованих, двох корпоративних і одним венчурним інвестиційним фондом.
Оцінна вартість сукупних активів, що перебувають в управлінні групи компанії "ІНЕКО" становить більше $100 млн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас