Власник Philip Morris заплатив за сигари майже три мільярди доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник Philip Morris заплатив за сигари майже три мільярди доларів

Валюта
128
Корпорація Altria, якій належить сигаретна компанія Philip Morris, заплатила 2,9 мільярди доларів за виробника сигар John Middleton, передає Associated Press.
Близько семисот мільйонів з них доводиться на податкові відрахування та пільги. Очікується, що угода буде заврешена під кінець року.
John Middleton виготовляє зроблені машинним способом великі сигари. Обсяг відповідного ринку в 2007 році становив 5,3 мільярди сигар. Очікується, що під кінець року виторг John Middleton складе 360 мільйонів доларів, а операційний прибуток - 182 мільйона.
Altria сподівається, що покупка компенсує падаючий попит на сигарети в Сполучених Штатах. Раніше з тією же метою компанія взялася за випуск жувального тютюну під маркою Marlboro.
Паралельно Altria готується позбутися від міжнародного підрозділу Philip Morris. Передбачається, що поділ компаній відбудеться 30 січня. Воно дозволить Philip Morris активніше працювати на ринках країн, що розвиваються, без обмежень, які накладають американським законодавством.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас