Проти співробітника Шевченківського РУ МУ МВС порушено кримінальну справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти співробітника Шевченківського РУ МУ МВС порушено кримінальну справу

Кримінал
281
Прокуратурою міста Києва порушено кримінальну справу проти співробітника одного з територіальних відділень міліції Шевченківського РУ МУ МВС України в м. Києві - старшого слідчого Б., за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України.
Про це повідомляє прес-служба Генеральної прокуратури. Як встановлено, слідчий Б. всупереч інтересам служби вимагав від обвинувачуваного за закриття кримінальної справи й повернення цивільного паспорта грошову винагороду в розмірі 2 тис. дол. Відразу після одержання хабара Б. був затриманий. Йому висунуто обвинувачення та обрано запобіжний захід - підписка про невиїзд.
Також прокуратурою м. Києва порушена кримінальна справа щодо заступника начальника слідчого відділу УО Київського метрополітену МУ МВС України в м. Києві майора міліції Г. за ч.2 ст. 368 КК України за фактом вимагання й одержання ним хабара за закриття кримінальної справи, порушеної проти громадянина Х., за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст. 309 КК України за фактом зберігання наркотиків.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас