Експерт: Ревальвація національної валюти - справа часу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Ревальвація національної валюти - справа часу

Валюта
912
Зараз гривня недооцінена і справедливий курс грн/дол., повинен бути встановлений на рівні 4,5-4,8 грн/дол., вважає начальник департаменту управління ризиками "VAB Банку" Олександра Омельченко.
"Установлений НБУ офіційний курс гривні стосовно долара не мінявся вже давно, більше 2,5 років. В умовах, коли долар США здає свої позиції стосовно основних світових валют, тверда прив'язка офіційного курсу гривні до долара США виглядає не зовсім логічно. У такій ситуації ревальвація гривні - це справа декількох місяців", - вважає Олександр Омельченко.
На фінансовому ринку України Всеукраїнський Акціонерний Банк ("VAB Банк") працює з 1992 року і, за даним иНБУ, входить у групу великих банків. З жовтня 2006 року входить в універсальну фінансову групу "VAB Group". Регіональна мережа банку представлена 25 філіями і 137 відділеннями в Україні, а також представництвом у м. Будапешт (Угорщина). У числі акціонерів "VAB Банку" - велика міжнародна компанія "TBIF Financial Services BV" (Амстердам, Нідерланди).
За матеріалами:
Izvestia.info
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас