Унікальну десятикілограмову монету "Рік Свині" можна придбати в Райффайзен Банк Аваль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Унікальну десятикілограмову монету "Рік Свині" можна придбати в Райффайзен Банк Аваль

Валюта
475
Райффайзен Банк Аваль пропонує унікальну десятикілограмову срібну монету "Рік Свині", викарбувану Монетним двором м.Перт (Австралія). Про це FINANCE.UA повідомляє відділ зв'язків із громадськість з посиланням на головного менеджера з дорогоцінних металів банку Аллу Іщенко.
За словами Іщенко, цю монету можна придбати у відділеннях Райффайзен Банку Аваль, який є учасниками програми "Монети світу".
Монета викарбувана зі срібла 999,0 проби, номінал - 300 австралійських доларів, якість карбування - матово-глянсова.
Монета "Рік Свині" завершує серію "Місячний календар" і присвячений символу 2007-го року - року Свині відповідно до древнього китайського місячного календаря.
На реверсі монети зображена свинка, що стоїть на листках, а також викарбуваний китайський ієрогліф - назва цієї тварини та зазначений рік.
На аверсі монети розміщений офіційний портрет Корольови Єлизавети ІІ.
Популярність серії "Місячний календар" продовжує збільшуватися. Адже ці монети є простим, зрозумілим і надійним способом зберегти та примножити кошти.
Райффайзен Банк Аваль здійснює ексклюзивні поставки в Україну золотих, срібних і платинових монет Монетного двору м. Перт (Австралія), Британського королівського монетного двору, Монетного двору Нової Зеландії.
Банк також є дистриб'ютором пам'ятних монет України, сувенірної та супутньої продукції НБУ на всій території країни, а також монет Національного монетного двору Греції, Королівського монетного двору Іспанії, Монетного двору Польщі, Королівського монетного двору Австралії, Народного банку Китаю, Монетних дворів Франції, Німеччини, Фінляндії та Сінгапуру.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас