Банкіри вимагають конкуренції на охоронному ринку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банкіри вимагають конкуренції на охоронному ринку

Казна та Політика
230
Президент Асоціації українських банків Олександр Сугоняко зустрівся з керівником Департаменту Державної служби охорони при МВС України генерал-майором Сергієм Сидоренко. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба АУБ.
Під час зустрічі обговорений комплекс питань, які стосуються взаємин і співробітництва між комерційними банками та ДСО, в т.ч. і питання цінової політики на 2008 рік.
Керівник ДСО поінформував про активну діяльність Координаційної ради з питань охорони при МВС (при участі АУБ, УСПП, УФПНСБ), розробці нею проекту Закону України про охоронні структури, де передбачено і статті про зброю.
Президент АУБ, обговорюючи питання співробітництва, відзначив позитивний досвід взаємодії обох сторін, зокрема в 2001 році.
Як відзначив під час зустрічі Олександр Сугоняко, АУБ принципова щодо забезпечення конкуренції на ринку охоронних послуг, в т.ч. із застосуванням нарізної вогнепальної зброї. АУБ виступає за прийняття Законів про зброю і про охоронні структури, які б забезпечили, зокрема, і конкуренцію на цьому ринку.
Відбулася чесна і принципова розмова, під час якого обговорене бачення кожної зі сторін розв’язання існуючих проблем.
Сторони погодилися в необхідності продовження і поглиблення співробітництва між АУБ і ДСО.
За словами Олександра Сугоняко, це питання буде окремо розглянутий на найближчому засіданні Ради АУБ, яка відбудеться 19 жовтня 2007 року.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас