Райффайзен Банк Аваль почав продаж золотих і срібних із сапфірами монет "Скарби Австралії. Сапфіри" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Райффайзен Банк Аваль почав продаж золотих і срібних із сапфірами монет "Скарби Австралії. Сапфіри"

Валюта
703
Райффайзен Банк Аваль розпочав продаж золотих і срібних монет «Скарби Австралії. Сапфіри», викарбуваних Монетним двором м.Перт (Австралія). Про це FINANCE.UA повідомляє відділ зв'язків із громадськістю з посиланням на головного менеджера з дорогоцінних металів банку Аллу Іщенко.
За словами Іщенко, у кожній із цих унікальних монет вмонтована капсула з 15 синіми сапфірами (приблизно один карат). Придбати їх можна у відділеннях банку, які беруть участь у програмі "Монети світу".
Золота монета викарбувана із золота 999,9 проби, срібну - зі срібла 999 проби; номінал - 100 і 1 австралійських доларів відповідно. Якість карбування - пруф, вага кожної з монет - 31,1 м (1 трійська унція).
У цих та інших монетах серії, які будуть відкарбовані у наступні роки з капсулами з опалами, діамантами, золотом і перлами, фахівці Монетного двору м. Перт представили дорогоцінні метали і дорогоцінні камені, які добувають на континенті.
На реверсі монет "Скарби Австралії. Сапфіри" над прозорою капсулою із сапфірами зображений стилізований австралійський пейзаж. На аверсі над капсулою поміщений офіційний портрет Корольови Єлизавети ІІ.
Райффайзен Банк Аваль здійснює ексклюзивні поставки в Україну золотих, срібних і платинових монет Монетного двору м. Перт (Австралія), Британського королівського монетного двору, Монетного двору Нової Зеландії.
Банк також є дистриб'ютором пам'ятних монет України, сувенірної та супутньої продукції НБУ на всій території країни, а також монет Національного монетного двору Греції, Королівського монетного двору Іспанії, Монетного двору Польщі, Королівського монетного двору Австралії, Народного банку Китаю, Монетних дворів Франції, Німеччини, Фінляндії та Сінгапуру.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас