Голова одного з районів Житомирської області попався на великому хабарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова одного з районів Житомирської області попався на великому хабарі

Кримінал
178
Співробітники Головного управління з боротьби з організованою злочинністю разом зі співробітниками управління Міністерства внутрішніх справ в Житомирській області 20 вересня затримали голову Брусилівської районної державної адміністрації за підозрою в одержанні 850 тис. гривень хабара.
"Під час одержання хабара в розмірі 850 тис. гривень ГУБОЗ і МВС у Житомирській області затримало голову Брусилівськох райдержадміністрації", сказав прес-секретар ГУБОЗ Олена Мельник.
За її інформацією, підозрюваний вимагав і одержував гроші за вирішення земельних питань.
Зараз він затриманий, Генеральна прокуратура порушила кримінальну справу за статтею 368 Кримінального кодексу (Вимога і одержання хабара в особливо великих розмірах).
Нагадаємо, в Одеській області, у місті Іллічевську попався на хабарі ректор Іллічівського інституту Одеського національного університету ім. Мечникова.
Співробітники управління Державної служби з боротьби з економічними злочинами УМВД у Дніпропетровській області та обласній прокуратурі 1 серпня в Дніпродзержинську затримали під час одержання 400 тис. дол. США хабара голову Петриківської районної державної адміністрації і його посередника.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас