Держателі карток банку "Хрещатик" стали призерами акції VISA International — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держателі карток банку "Хрещатик" стали призерами акції VISA International

Фінтех і Картки
188
Держателі карток, емітованих банком «Хрещатик», стали призерами промо-акції міжнародної платіжної системи VISA International
Нещодавно кожен, хто з 15 травня по 31 липня розраховувався карткою VISA або VISA Eleсtron за покупки на суму 50 грн і більше, мав нагоду виграти поїздку на фестиваль в Дубаї та отримати корисні подарунки для власної оселі. Так, чотири клієнти банку «Хрещатик» одержали подарункові сертифікати на придбання побутової техніки в супермаркетах мережі «Фокстрот».
Серед нагороджених — держателі карток Сергій КУЧУК, співробітник столичного ЗАТ «Вентиляційні системи», Володимир ЛЯСКОВИЧ, працівник київського ДКП "Плесо", Євген ВЛАДИСЛАВСЬКИЙ, співробітник сумського КП «Електроавтотранс», які одержують заробітну плату за картками банку «Хрещатик», а також власник депозиту в банку «Хрещатик» Володимир КОЧЕТКОВ-СУКАЧ.
Карткою у торговельних центрах користуюсь досить часто, — розповідає Володимир Ляскович, — адже це зручний та швидкий спосіб розрахунків, особливо коли з собою не маєш достатньо готівки. До того ж, усвідомлюючи те, що можна придбати товарів на умовно необмежену суму, товар обираю не за вартістю, а за якістю, функціональністю. Зрештою, з платіжною карткою отримуєш економію дорогоцінного часу і свободу взаєморозрахунків.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас