В Україні розроблено рекомендації щодо протидій незаконному вилученню банками майна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні розроблено рекомендації щодо протидій незаконному вилученню банками майна

Кредит&Депозит
284
В Україні розроблені рекомендації із протидії незаконній спробі вилучення майна і способи законного відхилення від зобов'язань перед банками, повідомила громадська організація "За прозорість фінансових ринків" у прес-релізі.
"Організація "За прозорість фінансових ринків" надасть розроблені разом з юридичною компанією Лекс.Ком рекомендації із протидії незаконній спробі вилучення майна та способи законного відхилення від зобов'язань перед банками. Рекомендації чітко прописують процедуру стягнення майна з боржника і надають легальний спосіб збереження свого майна від вилучення банком", - відзначається в прес-релізі.
Відповідно до прес-релізу, розробка цих рекомендацій пов'язана зі зростаючим обсягом прострочених кредитів, що формується через необґрунтовано високі ставки з кредитів, а також за рахунок недосвідченості громадян країни в сфері кредитування.
За оцінками організації, реальна сукупна вартість споживчих кредитів в Україні в деяких випадків досягає 60-70% (16-18% у доларах США).
"Незабаром близькі до банків колекторські компанії, або самі юридичні служби спробують почати процедури вилучення майна за борги, створенню яких вони і посприяли", - відзначається в прес-релізі.
Організація "За прозорість фінансових ринків" створена в липні 2007 року. Діяльність організації здійснюється за рахунок надходжень від фізичних осіб за використання спеціального інформаційного інтернет-сервісу і за підтримкою низки юридичних компаній.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас