5 найдорожчих номерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

5 найдорожчих номерів

375
Журнал Forbes опублікував рейтинг* найдорожчих готельних апартаментів. Номери українських готелів у цей перелік не ввійшли
1. Лідер рейтингу - Sky Villa в готелі The Palms Fantasy Suites (Лас-Вегас, США). Вартість проживання в цих апартаментах становить $25 тис. на добу, до неї входять безкоштовна сауна, стіл для гри в покер, персональний дворецький, тренажерний зал. Площа Sky Villa - 9 тис. кв. футів, місткість вітальні - до 250 чоловік, а тераса з басейном розрахована на 50 гостей.
2. На другому місці Bridge Suite в готелі Atlantis Resort, розташованому на Парадіз-Айленд (Багами). При порівнянній вартості проживання додаткові послуги в цих апартаментах скромніші, ніж в Sky Villa. Bridge Suite - це чудові види на Атлантику з 10 кімнат класу «люкс», мармурова підлога, простора тераса, вітальня з високою стелею, їдальня із золотою люстрою і спальня з ліжком висотою у 10 футів.
3. Третє місце зайняв номер Royal Penthouse (готель President Wilson, Женева, Швейцарія), обладнаний спеціальним ліфтом, більярдним столом, а також обіднім столом із цінної деревини, розрахованим на 26 персон. Вартість проживання в номері площею 17,2 тис. кв. футів, з якого відкривається вид на Женевське озеро і гору Монблан, становить $23 тис. на добу.
4. Четвертий у рейтингу номер-люкс площею 918 кв. футів в готелі Badrutt's Palace (Сент-Моріц, Швейцарія) - Hans Badrutt Suite, вартість проживання в якому - $16,7 тис. на добу. Відносно невелику площу номера компенсує його розкішний інтер'єр - мармурова зала для проведення коктейлів, вигадливий паркет у вітальні, старий рояль і три ванні кімнати, оброблені італійським мармуром і обладнані джакузі.
5. Замикають п'ятірку апартаменти Presidential Suite (готель Mandarin Oriental, Нью-Йорк, США), доба проживання в яких коштують $15 тис. Із двох спалень Presidential Suite відкриваються види на Центральний міський парк і ріку Гудзон, стіни ванної кімнати зроблені з онікса, а робочий кабінет, оббитий мозамбіцьким деревом, прикрашають килими ручної роботи і східні артефакти.
* При складанні рейтингу експерти врахували наступні критерії: вартість проживання, багатство інтер'єра, комплекс додаткових послуг, надаваних клієнту.
За матеріалами:
Контракти
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас