Рудьковський попереджає - в Ющенко готують теракт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рудьковський попереджає - в Ющенко готують теракт

Кримінал
246
Міністр транспорту Микола Рудьковський заявляє про підготовку Секретаріатом Президента масштабної катастрофи з людськими жертвами. Про це він заявив у вівторок увечері в ефірі 5 каналу.
"Вони не хочуть шукати правди. Вони в секретаріаті президента розробляють сценарій, і до нас доходять чутки, що хочуть улаштувати чергову катастрофу з сотнями жертв", - застеріг Рудьковський.
Він звернувся в СБУ з вимогою вжити заходів по недопущенню сценарію "мукачевськой банди, що засіла на Банковій". "Звертаюся до громадян - будьте пильні!", - додав міністр.
У розповсюдженому прес-службою Мінтрансу коментарі Рудьковського говориться, що "рішення Президента щодо відсторонення Миколи Рудьковського від виконання своїх службових обов'язків Міністра транспорту та зв'язку України не має юридичної чинності, а є лише одним з основних елементів плану Секретаріату Президента, спрямованого на усунення соціалістів із влади з метою не допустити завершення політичної реформи".
"Рішення Президента про мою відставку має таку ж юридичну силу, як і моє про відставку його, - сказав Рудьковський. - Тільки в мене є для цього причини, а в нього - тільки привід".
Коментуючи рішення СНБО про свою відставку, Рудьковський закликав розглянути його в контексті дій Секретаріату Президента за останні півроку, зокрема, "неконституційних указів про розпуск Верховної Ради, дискредитації конституційного суду, адміністративних методів впливу на систему судів загальної юрисдикції, ротації губернаторів і призначення їхніми керівниками регіональних штабів однієї з політичних чинностей, перепідпорядкуванню внутрішніх військ Президентові, порушенні пропорції представництва в РНБО й тиску на журналістів".
"У цьому контексті нікчемне рішення РНБО є наступним кроком по монополізації влади Секретаріату Президента", - сказав Рудьковський.
Рудьковський вважає, що мотивація РНБО про відсторонення його від виконання обов'язків Міністра транспорту та зв'язку є лише приводом, а не причиною. "Віктор Ющенко знайшов зачіпку щодо безпеки перевезень і почав перекладати відповідальність на один Міністра за те, що не робилося 10 років", - сказав він.
Крім того, Міністр звернув увагу, що незавершено розслідування й дотепер не встановлені винні однієї із самих резонансних аварій - "Столичного экспресу". "Там не шукають правди", - сказав він. Крім того, Рудьковський уважає, що рішення РНБО є політичним, і пов'язане з його позицією як представника СПУ, оскільки соціалісти першими зрозуміли наміри Президента по узурпації влади і єдині системно борються з цим нищівним для держави процесом.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас