Банк "Аваль" підвів перші підсумки акції "MasterCard Mass" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" підвів перші підсумки акції "MasterCard Mass"

43
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» підвів перші підсумки акції "MasterCard Mass". Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на департамент роздрібного бізнесу АППБ «Аваль».
За інформацією прес-служби, переможцями першого розіграшу призів, що відбувся на початку червня, стали три клієнти банку «Аваль» з Києва, Львова і Дніпропетровська, кожний з який виграв путівку на двох на Сардинію (Італія).
Розіграш путівок проводився в рамках акції "MasterCard Mass", що проходить у банку «Аваль» з 15 квітня по 30 червня н.р. і присвячена чемпіонату світу з футболу -2002. Відповідно до умов акції в першому розіграші брали участь клієнт-фізичні обличчя, що з 15 квітня по 31 травня н.р. оформили в банку «Аваль» платіжні карти MasterCard Mass.
Другий розіграш призів, у ході якого будуть розіграні п'ять відеокамер JVC і 100 радіоприймачів з лого MasterCard Mass, пройде 15 липня н.р. Учасниками розіграшу цих призів стануть усі клієнти, що оформили в АППБ «Аваль» карту MasterCard Mass з 15 квітня по 30 червня 2002 р.
За інформацією прес-служби, на період акції по карті MasterCard Mass заставлені пільгові тарифи: за відкриття карти банк буде стягувати 10 дол. США (замість 25 дол.), при цьому незнижуваний залишок по карті складе 100 дол. США (при стандартних — 200 дол.).
Власники карт MasterCard Mass можуть без якихось обмежень розплачуватися за товари і послуги більш ніж у 13 млн. підприємств торгівлі і сфери послуг по усьому світі; знімати наявні зі свого карткового рахунка більш ніж у 280 тис. банкоматів ( у т.ч. у 236 банкоматах банку «Аваль» у всіх регіонах України), а також більш ніж у 1 млн. відділень банків (у т.ч. у 1150 пунктах видачі наявних АППБ «Аваль» по всій Україні).
Крім того, MasterCard Mass дає можливість швидко і без значних витрат бронювати авіаквитки, автомобілі, номери в готелях у всіх країнах світу, користатися знижками в туристичних агентствах і авіакомпаніях, а також проводити карткові операції через інтернет.
Також для власників MasterCard Mass банк «Аваль» пропонує ряд додаткових послуг, зокрема відкриття на картковий рахунок кредитних ліній за домовленістю з банком; керування рахунком за допомогою мобільного банкінга; придбання товарів на виплат по унікальній програмі банку «Аваль» — «Онікс-розстрочка» і одержання на картковий рахунок заробітної плати.
Карти MasterCard Mass випускаються за заявою клієнта терміном на один рік. Рахунок карти може бути відкритий за бажанням клієнта в національній валюті України чи в доларах США. При цьому у випадку щомісячної оплати з карткового рахунка хоча б однієї покупки протягом усього терміну дії карти, цей термін за бажанням клієнта може бути безкоштовно продовжений ще на один рік.
Також на пільгових умовах власники MasterCard Mass можуть відкрити практично необмежену кількість додаткових карт (до 99 шт.) для себе чи для інших облич, що дають можливість користатися коштами на картковому рахунку ( з можливістю встановлення лімітів на використання коштів).
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас