АКІБ "УкрСиббанк" випустив 50-тисячну карту "ГЕО" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АКІБ "УкрСиббанк" випустив 50-тисячну карту "ГЕО"

Фондовий ринок
144
АКІБ «Укрсиббанк» випустив 50-тисячну пластикову карту власної платіжної системи «ГЕО». Власником карти став житель міста Черкаси – співробітник підприємства, на якому реалізований зарплатний проект на базі платіжної системи «ГЕО».
Платіжна система «ГЕО» почала функціонувати у вересні 2000 року. Особливістю даної платіжної системи є те, що вона розроблена з обліком сучасних прогресивних технологій, що сьогодні починають впроваджуватися в Європі й Америці. Основна перевага платіжної системи «ГЕО» у тім, що в пластиковій карті використовується вбудований мікропроцесор - чіп, що забезпечує високу надійність карти, довговічність і безпеку схоронності коштів її власника. У світовій практиці використання в пластикових картах вбудованих чіпів одержало назву смарт-технологій (від англ. smart – розумний, інтелектуальний).
Як відзначив начальник керування платіжних систем АКІБ «Укрсиббанк» Андрій Костін: «Платіжна система «ГЕО» упроваджена не набагато більше півтора року тому, і 50 000 карт за цей період – це гарний результат. Ця зручна надійна і безпечна платіжна система стала відомою і затребуваною нашими клієнтами. У пластикової карти з вбудованим мікрочіпом багато можливостей, які ми пропонуємо клієнту і впроваджуємо в банківську практику».
Платіжна система «ГЕО» призначена в першу чергу для зарплатних проектів. Для підприємств України, що поступово переходять на виплату заробітної плати через банкомати, вигідніше скористатися українською платіжною системою великого мережного банку, чим міжнародної – кожна торгова точка банку на всій території України, у число яких входить більш 100 філій і відділень, у тому числі в Криму, обслуговує картки «ГЕО». Для зручності клієнтів банку – власників пластикових карт «ГЕО» по всій території України встановлено 45 банкоматів і більш 100 POS-терміналів, надається можливість короткострокового кредитування, оплати комунальних послуг і інші. Карта «ГЕО» - надійний і безпечний платіжний засіб, з яким зручно й у рідному місті, і у відрядженні по Україні, і під час відпустки.
На сьогоднішній день зарплатні проекти реалізовані на підприємствах Дніпропетровської, Черкаської, Луганської, Харківської й іншої областей. Так, скористалися платіжною системою «ГЕО» такі промислові гіганти як ВАТ «АЗОТ» (Черкаси), СГППО «Азот» (Северодонецьк), ВАТ «Дніпровський металургійний комбінат ім. Дзержинського» (Дніпродзержинськ), ВАТ «Північний гірничо-збагачувальний комбінат» (Кривий Ріг). Загальне число підприємств – клієнтів банку, на яких реалізовані зарплатні проекти на базі платіжної системи «ГЕО» на сьогоднішній день перевищує 50. При цьому найбільше число підприємств і, відповідно, власників пластикових карт «ГЕО» - в індустріальних центрах України: Северодонецьку і Черкасах.
Платіжна система «ГЕО» продовжує розвиватися. До кінця року АКІБ «Укрсиббанк» планує збільшити число пластикових карт «ГЕО» до 100 000, також планується значне розширення інфраструктури.
АКІБ «Укрсиббанк» зареєстрований 18 червня 1990 року. Банк має повну ліцензію НБУ на проведення банківських операцій. За станом на 1.05.2002р. статутний фонд банку – 90,0 млн. грн., валюта балансу – 1976,6 млн. грн., капітал - 858,9 млн. грн., регіональна мережа банку містить у собі більш 100 філій і відділень.
За матеріалами:
Укрсиббанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас