"Нафтогаз України" спростовує звинувачення щодо невиконання своїх фінансових зобов"язань — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз України" спростовує звинувачення щодо невиконання своїх фінансових зобов"язань

Енергетика
98
НАК "Нафтогаз України" відкидає обвинувачення в невиконанні своїх фінансових зобов'язань щодо Держбюджету. Відповідну заяву оприлюднила сьогодні прес-служба компанії.
"НАК "Нафтогаз України" спростовує припущення окремих політиків, що затверджена урядом податкова розстрочка Компанії спричинить невиконання соціальної частини Державного бюджету України. Компанія в ІІ півріччі 2007 р. Переказала да бюджету всіх рівнів у вигляді податків і зборів 4,8 млрд грн", - сказано в повідомленні прес-служби. Розстрочка частини податкових зобов'язань ІІ півріччя 2007 р. терміном на один рік була надана "Нафтогазу України" Кабінетом міністрів для поповнення оборотних коштів.
"Це дозволить не тільки оздоровити фінансовий баланс Компанії, але й забезпечити реалізацію всіх необхідних виробничих програм. Розстрочка буде поширюватися лише на додаткові податкові зобов'язання "Нафтогазу України", які будуть виникати у зв'язку з поліпшенням фінансової діяльності Компанії. Сума розстрочки складе лише 2,7 млрд грн, при цьому загальний обсяг виплачених в 2007 р. податків НАК "Нафтогаз України" складе 10,7 млрд грн", - сказано в повідомленні прес-служби.
НАК "Нафтогаз України" звернулася до окремих політиків і керівників держави із проханням не маніпулювати фінансовими та виробничими показниками Компанії, адже це негативно впливає на її кредитно-інвестиційну і міжнародну діяльність.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас