Янукович у Москві у вівторок обговорить питання літакобудування і енергоносіїа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович у Москві у вівторок обговорить питання літакобудування і енергоносіїа

Енергетика
143
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович, як планується, у вівторок, 21 серпня, візьме участь у відкритті авіаційно-космічного салону "МАКС-2007" у підмосковному Жуковському і проведе переговори на тему кооперації України та Росії в сфері літакобудування.
Про це повідомляється на персональному веб-сайті Януковича в понеділок.
"На запланованих зустрічах Віктора Януковича з керівництвом Російської Федерації також мова йтиме про питання, пов'язаних з енергоносіями", - говориться в повідомленні.
В інтерв'ю журналістам у Чернігові в понеділок прем'єр підтвердив, що у вівторок відбуває в Москву для участі в авіасалоні.
На питання, які зустрічі заплановані в Москві, він відповів, що в цей час спрацьовується протокол зустрічей на урядовому рівні. "Ще не готовий сказати", - сказав Янукович.
За його словами, у поїздці прем'єра будуть супроводжувати фахівці авіабудівельної галузі, керівники підприємств, підприємці.
Як сказав Янукович, головна мета участі в авіасалоні - забезпечення рівня конкурентноздатності української авіаційної промисловості та деяких напрямків військово-промислового комплексу.
"Там буде робочий процес", - відзначив він.
Авіаційно-космічний салон "МАКС-2007" відбудеться з 21 по 26 серпня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас