Приватбанк установив новий банкомат у Ялті, що став 450-м банкоматом у мережі обслуговування пластикових карт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк установив новий банкомат у Ялті, що став 450-м банкоматом у мережі обслуговування пластикових карт

Фінтех і Картки
129
У рамках програми розширення мережі обслуговування пластикових карт, Приватбанк установив банкомат на набережній у м. Ялта, що став 450-м банкоматом у мережі банку.
На сьогоднішній день Приватбанком в Криму встановлено 29 банкоматів, у тому числі в самих популярних курортних містах Криму – Алушті, Євпаторії, Севастополеві, Судаку, Феодосії, Ялті, а також Сімферополеві і Джанкої. Найближчим часом планується додатково установити ще 6 банкоматів у Криму.
За словами Керівника Бізнесу обслуговування індивідуального клієнта Приватбанку Юрія Кандаурова, банкомати, встановлені в курортній зоні Криму, дозволяють одержати не тільки наявні гривны, але і наявні долари по картах, випущеним закордонними банками, у т.ч. російськими. Крім одержання наявних, банкомати Приватбанку надають можливість клієнту одержати широкий комплекс додаткових послуг, серед яких - прийом оплати за послуги операторів мобільного зв'язку (KYIVSTAR, UMS, GOLDEN TELECOM), оплата предоплачених послуг міжнародного зв'язку ведучих операторів IP – телефонії, інтернет-провайдерів.
Також у передодні відпускного сезону, Приватбанк пропонує жителям і гостям України скористатися широким комплексом сучасних банківських послуг, що дозволять вирішити ряд фінансових питань під час відпустки. Зокрема, це -міжнародні грошові перекази в системі MONEYGRAMM, термінові грошові перекази PRIVAT MONEY по Україні і між Україною і Росією, оформлення й обслуговування пластикових карт, зручні і доступні кожному предоплачені пластикові карти, а також широкий спектр депозитних внесків і кредитних продуктів, у тому числі кредити на придбання путівок.
Довідка:
Приватбанк входить у число найбільших українських системних банків. Оплачений статутний фонд банку на 01.05.2002р. склав 260 млн грн. (54,182 млн ЄВРО). Приватбанк є лідером українського ринку пластикових карт. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1 295 000 карт, що складає близько 40% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 450 банкоматів, більш 15 тис. торгово-сервісних точок, більш 8,7 тис. POS-терміналів і 1 409 пунктів видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі 1 275 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас