Азаров: Казати, що політична криза не відображається на платіжній дисципліні - це значить нічого не розуміти в цьому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Казати, що політична криза не відображається на платіжній дисципліні - це значить нічого не розуміти в цьому

Казна та Політика
170
Перший віце-прем'єр-міністр, міністр фінансів України Микола Азаров обурений заявами співробітників Секретаріату Президента та губернаторів про роботу уряду. Про це він заявив журналістам 26 липня, відкриваючи засідання колегії Державної податкової адміністрації України, присвячене підведенню підсумків роботи податкової служби за перше півріччя.
"Казати, що політична криза не відображається на зборі податків і дотриманні платіжної дисципліни, - це означає нічого не розуміти в цьому, означує на біле говорити чорне", підкреслює Перший віце-прем'єр-міністр.
Зокрема, Азаров обурений тим, що, навіть не чекаючи офіційного оголошення початку виборчої кампанії, посадові особи, зокрема Секретаріату Президента, виступають у ЗМІ з різними заявами.
"Якісь заступники голови Секретаріату Президента, якісь начальники підрозділів Секретаріату Президента, губернатори в нас стали виступати з якимись непродуманими заявами. Все це, безумовно, впливає на економічну ситуацію й на економічну стабільність. Їм би треба було "рот на замок" і займатися своєю справою, якою вони повинні займатися за обов'язком своєї служби. Вони не політичні фігури й не політичні діячі... З екранів телевізорів не зходять", - відзначив Азаров
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас