MasterCard запустить в Італії пілотний проект безконтактних платежів PayPass — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

MasterCard запустить в Італії пілотний проект безконтактних платежів PayPass

Фінтех і Картки
278
MasterCard Worldwide оголосила про запуск першої програми безконтактних платежів MasterCard° PayPass. в Італії разом з Poste Italiane, структурним підрозділом Banco Posta.
До кінця 2007 року Poste Italiane запустить шість- або дев'ятимісячний пілотний проект, у якому візьмуть участь нові клієнти банку, яким буде запропонована предоплачена карта з технологією PayPass: карта PostePay Evolution MasterCard. Предоплачену карту можна буде використати для здійснення покупок у магазинах Мілану та Риму, а також у кінотеатрах, фаст-фудах, мережних ресторанах, супермаркетах та інших торговельних підприємствах.
При використанні MasterCard PayPass для здійснення покупки в одному з магазинів-учасників програми покупцеві досить просто доторкнутися своєю новою картою Poste Italiane MasterCard до термінала PayPass.
Ця інноваційна технологія Tap&Go., що була поширена компанією MasterCard на багатьох ринках Європи, дозволяє швидко, безпечно і просто робити дрібні покупки вартістю до 25 євро, і при цьому в покупця немає необхідності возитися із грішми, уводити PIN-код або ставити підпис на чеку. З метою додаткової безпеки, при здійсненні покупок понад 25 євро, може знадобитися PIN-код або підпис.
Даний пілотний проект є одним із цілої серії пілотних програм на базі MasterCard PayPass, які стартують у всій Європі, із запуском першої регіональної кредитної програми MasterCard PayPass, що була запущена разом з Garanti Bank і поруч найбільших торговельних підприємств Туреччини в червні 2006 року. Зовсім недавно компанія MasterCard оголосила про запуск, що готується, великого проекту PayPass в Іспанії разом з Caja Madrid, у якому підтвердили свою участь більше 200 торговельних підприємств.
За даними на кінець першого кварталу 2007, випущено понад 14 млн карт MasterCard PayPass і пристроїв, які приймаються більш ніж у 51000 торговельних крапок і усьому світі, включаючи McDonald's, Starbucks, 7 Eleven, CVS, Duane Reade, Sheetz та Regal Entertainment Group. Технологія також довела свою популярність серед аматорів спорту, і зараз MasterCard PayPass приймається на багатьох стадіонах Вищої ліги бейсболу та Національної футбольної ліги, а також на численних матчах з гольфу.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас