Ющенко доручив Кабміну активізувати покращення інвестклімату — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко доручив Кабміну активізувати покращення інвестклімату

Казна та Політика
99
Президент Віктор Ющенко доручив Кабінету Міністрів активізувати вживання заходів щодо покращенняя інвестиційного клімату в Україні.
Про це говориться в указі Президента № 659/2007 від 20 липня.
Цим указом Президент ухвалив ввести в дію відповідне рішення Ради національної безпеки та оборони від 15 червня "Про хід виконання рішень РНБО щодо покрашення інвестиційного клімату в Україні".
В указі говориться, що заходи, які вживають урядом з метою покращення інвестклімату в Україні, є недостатніми.
У цьому зв'язку Ющенко доручив Кабміну активізувати покращення інвестклімату, у тому числі шляхом внесення на розгляд парламенту із забезпеченням супроводу у Верховній Раді низки законопроектів ("Про акціонерні товариства", "Про державну програму приватизації", "Про похідні (деривативах)").
Президент також доручив уряду до кінця 2007 року завершити роботу над формуванням Єдиного реєстру об'єктів державної власності, Державного реєстру прав на нерухоме майно, завершити інвентаризацію об'єктів незавершеного будівництва.
Ющенко, крім того, доручив Кабміну до кінця 2007 разом з Національним банком затвердити стратегію розвитку фінансового сектору в цілому і банківській системі зокрема; вжити заходів щодо створення консолідованої біржової системи; вжити заходів щодо впровадження інституту первинних дилерів на ринку державних цінних паперів.
Відповідно до указу, уряд повинен забезпечити щоквартальне інформування РНБО про хід виконання "Основних напрямків розвитку фондового ринку на 2006-2010 роки", затверджених розпорядженням Кабміну №131-р від 7 березня 2006 року.
Як повідомляло агентство, 15 червня РНБО розглянула питання покращення інвестиційного клімату в Україні.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас