Путин підписав правки до федерального бюджету-2007 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путин підписав правки до федерального бюджету-2007

Казна та Політика
62
Президент Росії Володимир Путін підписав федеральний закон "Про внесення змін до федерального закону "Про федеральний бюджет на 2007 рік". Закон був прийнятий Держдумою 29 червня і схвалений Радою Федерації 6 липня.
Закон спрямований на рішення проблем, що виникли в ході виконання федерального бюджету. Закон передбачає виділення додаткових коштів по різних напрямках за рахунок економії коштів федерального бюджету і доходів, отриманих від погашення заборгованості з податків від ЮКОСа.
Відповідно до закону, економія коштів федерального бюджету, яка склалася в результаті проведених конкурсів на закупівлі діагностичних коштів та антиретровірусних препаратів для профілактики, виявлення та лікування інфікованих вірусами імунодефіциту і гепатиту B і C, направляється Федеральним агентством з охорони здоров'я та соціального розвитку в порядку, обумовленому урядом, на заходи щодо удосконалювання медичної допомоги при дорожньо-транспортних випадках і медичній допомозі хворим на судинні захворювання.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас