Банк "Фінанси і Кредит" відкрив своє п'ятидесяте відділення — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Фінанси і Кредит" відкрив своє п'ятидесяте відділення

Кредит&Депозит
270
Банк «Фінанси і Кредит» продовжує активно розвивати мережу своїх відділень. У п'ятницю, 7 червня 2002 року, було відкрите нове, п'ятидесяте по рахунку, відділення Банку за адресою м. Київ, вул. Б. Васильківська (Червоноармійська) 67/7, площею понад 150 кв. метри. Режим роботи відділення - з 9.00 до 18.00.
Нове відділення Банку “Фінанси і Кредит” надає максимально повний перелік банківських послуг, серед яких – обслуговування розрахункових рахунків юридичних осіб, термінові депозити юридичних осіб, обслуговування зарплатних проектів, широкий спектр послуг кредитування корпоративних клієнтів.
Приватним клієнтам у відділенні пропонуються до 20-ти видів депозитних внесків, відкриття і ведення поточних рахунків, прийом комунальних платежів, відкриття й обслуговування пластикових карт міжнародних платіжних систем Visa International і Europay International, здійснення грошових переказів, продаж банківських металів. Кожному вкладнику безкоштовно видається пластикова картка міжнародних платіжних систем.
Крім того, нове відділення Банку «Фінанси і Кредит» пропонує своїм клієнтам споживчі кредити на придбання товарів тривалого користування (нерухомості, автомобілів, комп'ютерної, побутовий і оргтехніки, кондиціонерів, меблів, телефонів стандарту CDMA) по поточним програмах Банку.
За словами керуючого Київським регіональним Керуванням КБ «Фінанси і Кредит» Ігоря Музики «Це вже шосте відділення Київського регіонального Керування. Незважаючи на високу вартість відкриття нового відділення, його місце розташування було обрано не випадково. Ми досить конкурентноздатні, пропонуючи широкий спектр банківських послуг. Також у районі відділення існують і будуть будуватися ряд офісних центрів, що дає нам можливість залучити потенційних клієнтів - юридичних осіб, тим більше, що в новому відділенні їм будуть запропоновані пільгові тарифи на обслуговування».
Протягом 2001 року в системі Банку «Фінанси і Кредит» було відкрито 14 відділень. За п'ять місяців 2002 року Банком відкрито 8 відділень, до кінця року планується відкрити ще 15 відділень по Україні, у тому числі одне в Києві.
Довідка:
КБ «Фінанси і Кредит» заснований у 1999 році. Філіальна мережа Банку включає 11 філій і 50 відділень. За станом на 10.06.02 р. у філіях Банку обслуговуються більш 6360 юридичних осіб і 26,5 тисячі фізичних осіб. За станом на 10.06.02 р. мультивалютний кредитний портфель філіальної мережі Банку складає 110,66 млн. грн.
Київське регіональне Керування КБ «Фінанси і Кредит» було зареєстровано в липні 1999 року. За станом на 10.06.02 валюта балансу КРУ КБ «Фінанси і Кредит» складає 78,773 млн. грн., а мультивалютный кредитний портфель - 5,5 млн. грн. Керування обслуговує більш 1070 клієнтів - юридичних осіб і 1776 клієнтів - фізичних осіб.
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас