Клюєв: Ціни на електроенергію для міського електротранспорту підвищуватись не будуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв: Ціни на електроенергію для міського електротранспорту підвищуватись не будуть

Енергетика
87
"Кабінет Міністрів України знайшов внутрішні резерви не підвищувати тарифи на електроенергію для міського електротранспорту", - зазначив віце-прем"єр-міністр Андрій Клюєв, коментуючи РБК-Україна постанову Кабміну № 881 від 26 червня 2007 р. "Про тарифи на електричну енергію для міського електротранспорту".
За словами Клюєва, компенсація постачальникам електричної енергії за регульованим тарифом, що мають ліцензію на провадження зазначеного виду діяльності, буде здійснюватися через дотаційний механізм, встановлений Національною комісією регулювання електроенергетики України. Передбачається, що розмір компенсації до кінця року складе близько 60 млн грн.
Прийняття цієї постанови Кабміну дозволить і надалі забезпечувати сприятливі умови функціонування міського електричного транспорту при задоволенні потреб громадян у доступних перевезеннях, і при цьому отримувати енергопостачальним компаніям компенсацію втрат від постачання електроенергії підприємствам міського електротранспорту за низькими тарифами.
Постанова набирає чинності з 29 липня 2007 року.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас