ФДМУ подасть апеляцію на рішення про визнання недійсним договору купівлі-продажу 76% "Луганськтепловоза" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМУ подасть апеляцію на рішення про визнання недійсним договору купівлі-продажу 76% "Луганськтепловоза"

Фондовий ринок
177
Фонд держмайна готує апеляцію на рішення Господарського суду м. Києва про визнання недійсним договору купівлі-продажу 76% акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз". Про це РБК-Україна повідомили в прес-службі ФДМУ. "Наші юристи зараз цим займаються" - сказала співробітник прес-служби. В даний час невідомо, в якій саме суд буде направлена апеляція.
Нагадаємо, що сьогодні Господарський суд м. Києва виніс ухвалу про визнання недійсним договору купівлі-продажу 76% акцій ВАТ "ХК "Луганстепловоз".
Оголошення рішення відбулося в 12.45 в приміщенні київського госпсуда за адресою вул.Б.Хмельницкого,44б. За словами юриста Масима Юхименко, що представляє інтереси позивача - ВАТ "Дніпровагонмаш", на суді були присутні також представники покупця, ВАТ "Трансмашхолдінг" (РФ) і самого підприємства. "Їм також як і мені вручили письмове рішення суду" - сказав М.Юхименко.
Він відзначив, що підставою для позову з боку ВАТ "Дніпровагонмаш" послужило безпідставне виключення даного підприємства із списків учасників конкурсу, а також порушення процедури його проведення.
Тим часом в юридичному відділі ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" РБК-Україна повідомили, що "сьогодні судового засідання по "Луганськтепловозу" не було". А прес-секретар ВАТ "Трансмашхолдинг" Кирило Житиньов відмовився від коментарів, заявивши, що офіційне рішення Київського госпсуда не поступило в розпорядження компанії.
Нагадаємо, що конкурс з продажу 76% акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" відбувся 23 березня т.г. 76% акцій ВАТ "ХК "Луганськтепловоз" було продано за 292 млн. грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас