Акції телеканалів К1 і К2 придбають Прайм Медіа Групп — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції телеканалів К1 і К2 придбають Прайм Медіа Групп

Фондовий ринок
239
Антимонопольний комітет України (АМКУ) надав дозвіл ТОВ Прайм Медіа Груп (Київ), що не здійснює господарської діяльності, на придбання акцій ВАТ Київтелемонтаж ( Київ)- телеканал К1 і ЗАТ Телерадіокомпанія Інтервідео-Киев ( Київ) - телеканал К2, основним видом діяльності яких є надання телевізійних і телевізійно-рекламних послуг, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління кожного із суспільств.
Комітет також надав дозвіл Прайм Медіа Груп на придбання частини у статутному фонді ТОВ Телерадіоорганізація Мульті Медіа Сервіс (Київ), основним видом діяльності якого є надання телевізійних і телевізійно-рекламних послуг, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління суспільства, повідомляє прес-служба АМКУ.
Комітет також надав дозвіл U.A. Inter Media Group Limited ( Нікосія, Кіпр), основним видом діяльності якої є інвестиційна та фінансова діяльність, на придбання частини в статутному фонді Прайм Медіа Груп, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління суспільства.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас