АБ “Брокбізнесбанк” пропонує нову довгострокову депозитну програму — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ “Брокбізнесбанк” пропонує нову довгострокову депозитну програму

Кредит&Депозит
78
АБ “Брокбізнесбанк”, один з найбільших банків України, з 1 червня 2002 року впроваджує депозитну програму “Випускник-Абітурієнт-Магістр” (скорочено “В.А.М.”).
Головною метою цієї програми є допомога випускникам, абітурієнтам та студентам отримати вищу освіту та почати свою трудову діяльність, маючи початковий капітал. За рахунок відсотків, що нараховуються по депозитному вкладу, учасник депозитної програми “В.А.М.” має можливість сплачувати внески за своє навчання та по закінченні навчального закладу, разом з дипломом магістру, отримати як мінімум ту суму, яку він поклав на депозит в АБ “Брокбізнесбанк”. Це дасть можливість почати свій власний бізнес та надалі успішно працювати з банком.
Програма складається з трьох етапів, на кожному з яких передбачається відкриття депозитних рахунків з пільговими підвищеними відсотками для учнів та випускників шкіл (ліцеїв, гімназій), абітурієнтів та студентів ВУЗів. На кожному етапі провадяться розіграші цінних призів від “Брокбізнесбанку”.
Учасником програми “В.А.М” може стати будь-який учень чи випускник середньої школи, абітурієнт чи студент ВУЗу у будь-який час свого навчання.
Є також можливість отримання спонсорської допомоги для сплати за навчання шляхом самостійного залучення інших юридичних осіб для депозитних вкладів у рамках програми “В.А.М”.
Усі вклади застраховані провідними страховими компаніями України.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас