"Хрещатик" залучив третій синдикований кредит у розмірі 30 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Хрещатик" залучив третій синдикований кредит у розмірі 30 млн дол.

Кредит&Депозит
232
ВАТ КБ «Хрещатик» 7 черв-ня підписав кредитну угоду щодо залучення третього синдикованого кредиту від іноземних банків у розмірі 30 млн дол. США терміном на 1 рік.
Залучені кошти будуть спрямовані на загальні корпоративні цілі, включаючи, але не обмежуючись торговим фінансуванням.
Організаторами синдикату виступили Standard Bank PLC (Лондон) і Лондонська філія банку WestLB AG. Агентом синдикату виступив Standard Bank PLC (Лондон). Відсоткова ставка по залученому кредиту становить Libor+2,55%. Кредиторами висту-пили провідні банки Великої Британії, Німеччини, Португалії, Ісландії, Нідерландів та Китайської Народної республіки.
Як зазначив
Голова Правління ВАТ КБ „Хрещатик” Дмитро Гриджук, „банк раніше планував залучити синдикований кредит на суму 20 млн дол. США, але у процесі синдикації сума була збільшена до 30 млн грн. На думку зарубіжних екс-пертів, ліміт іноземних банків для нашої країни майже вичерпаний. Тож, у цій ситуації наша позика — добрий знак для ринку за ціновими параметрами. Угода, яка підписана з синдикатом, свідчить про зростання довіри з боку кредиторів, іноземних партнерів та інвесторів і, відповідно, про поліпшення якості банку».
У листопаді 2005 р. банк залучив синдикований кредит на 16 млн дол. США, організова-ний Raiffeisen Zentralbank OsterreichAG (Австрія). Кредит надано на рік з можливістю про-лонгації на такий же строк, відсоткова ставка Libor +3%. Зобов’язання по цьому синдикату виконані своєчасно і в повному обсязі.
У червні 2006 р. банк залучив синдикований кредит у розмірі 25 млн дол. США, організа-тором якого виступив WestLB AG, London Branch (Великобританія). Кредит був залучений на рік з можливістю пролонгації на такий самий термін, відсоткова ставка Libor +2,8%.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас