Ощадбанк поновив діяльність на ринку ломбардного кредитування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк поновив діяльність на ринку ломбардного кредитування

Кредит&Депозит
254
Головне управління по м. Києву та Київській області, Кримське республіканське та Луганське обласне управління Ощадбанку поновили ломбардне кредитування фізичних осіб під заклад виробів із лому та дорогоцінних металів. Про це FINANCE.UA повідомила прес-служба банку.
"Це привабливий для населення вид кредитування, оскільки дає клієнтам змогу розв’язати свої насущні проблеми у стислий час і на прийнятних умовах. Для отримання кредиту потрібні лише предмет застави, паспорт позичальника та довідка про присвоєння ідентифікаційного номера", - говориться в повідомленні.
Кредити надаються терміном до 3 місяців. Сума кредиту залежить від платоспроможності позичальника, оціночної вартості виробів з дорогоцінних металів, які передаються під заклад банківській установі, і терміну, на який клієнт бажає взяти кредит. В кінці терміну користування кредитом, що обумовлено в кредитному договорі, клієнт одноразово сплачує суму кредиту та проценти. Позичальник має право достроково погасити кредит. Ще одна важлива деталь: кількість кредитів, які можуть бути надані одній особі (тільки повнолітній) під заклад цінностей із дорогоцінних металів, не обмежується. При цьому для оформлення кредиту не потрібні поручителі.
Щоб задовольнити потреби більш широкого кола клієнтів, найближчим часом планується поновити надання послуг з ломбардного кредитування ще в 9 обласних управліннях Ощадбанку.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас