Відпочинок у кредит стає популярніше — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відпочинок у кредит стає популярніше

Кредит&Депозит
201
З початком відпускного періоду в Україні відзначається збільшення попиту на туристичне кредитування. Згідно із прогнозами директора компанії "VAB Експрес" Сергія Озерова, обсяги кредитування відпочинку за літній сезон можуть вирости на 40%.
Як повідомили в компанії, кредитування туристичних послуг має гарні перспективи, оскільки українці все частіше віддають перевагу якісному відпочинку. "Усі хочуть мати престижний і зручний засіб пересування, комфортне житло, якісну освіту, і, звичайно ж, гідний відпочинок", - вважає Озеров.
Кредити на відпочинок сьогодні пропонують майже всі великі та середні банки України. Для оформлення подібного кредиту необхідний стандартний пакет документів: паспорт і ідентифікаційний код. Оптимальним терміном для позичальника вважається рік. Цього досить, щоб розплатитися за займ, кажуть банкіри.
Мінімальний розмір кредиту складає, як правило, 300 дол., максимальний – 4000 дол., ставка - близько 20% у гривні. При цьому банки воліють видавати кредити тим позичальникам, у яких є свої кошти, що складають хоча б 10% від вартості путівки.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас