День финансов: «Тысяча за вакцинацию»: что нельзя оплатить и новая схема мошенничества — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День финансов: «Тысяча за вакцинацию»: что нельзя оплатить и новая схема мошенничества

740
Microsoft представила платформу для взаємодії людей у розширеній або віртуальній реальності Mesh. Новий продукт компанія показала в рамках конференції Ignite.
Про це повідомляється на сайті Microsoft.
Платформа дозволить користувачам створювати віртуальні аватари, а з часом – використовувати фотореалістичні голограми, очікують в компанії. Колеги, які перебувають далеко один від одного, за допомогою Mesh зможуть проводити у віртуальній реальності наради.
Дизайнери або інженери отримають можливість разом працювати у віртуальному просторі над 3D-моделями чого завгодно – від велосипедів до елітних меблів, двигунів літаків або нових спортивних стадіонів, відзначили в Microsoft.
Крім того, віртуальну платформу можна буде використовувати і для навчання: за допомогою неї учні будуть дізнаватися про електромобілі або анатомію людини, у формі аватарів розбираючи віртуальний двигун або вивчаючи, що знаходиться під віртуальними м’язами.
Платформа Mesh буде доступна на різних пристроях, в тому числі на HoloLens 2 від Microsot, а також на більшості гарнітур віртуальної реальності, планшетах, смартфонах і ПК.
Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Microsoft припинила підтримку Windows 7. Операційна система продовжить працювати на комп’ютерах, але водночас Microsoft закликає користувачів перейти на більш нову Windows 10.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас