День финансов: Uber Shuttle прекращает работу в Киеве, скидки от Wizz Air, ограничения в «желтой» зоне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День финансов: Uber Shuttle прекращает работу в Киеве, скидки от Wizz Air, ограничения в «желтой» зоне

442
Акції компанії Tesla Inc в понеділок, 8 березня, впали ще на 4% і вже втратили майже 35% вартості порівняно з рекордним січневим максимумом. Акції виробника електромобілів втрачають понад 30% вартості вже втретє за останній рік.
Про це повідомляє агентство Reuters.
Оскільки в останні тижні інвестори стурбовані підвищенням процентних ставок та скиданням цінних паперів з високою оцінкою вартості, ринкова капіталізація Tesla впала майже на 300 мільярдів доларів з рекордного рівня 26 січня до 550 мільярдів доларів, поступившись Facebook Inc., яку вона обігнала в грудні.
Акції технологічних компаній в цілому впали з 12 лютого, коли Nadsaq закрився на останньому рекордному рівні. Однак падіння Tesla за цей час було набагато глибшим, ніж у інших «важковаговиків» Уолл-стріт.
Зростання Tesla в останні місяці засноване на очікуванні швидкого і прибуткового розширення виробництва автомобілів. Останнє падіння акцій відбулося після твіту генерального директора Ілона Маска в суботу про те, що оновлена інформація про плановий пікап Cybertruck Tesla, ймовірно, буде представлена у другому кварталі. Маск представив Cybertruck у 2019 році.
Акції Tesla, найбільш волатильні серед найбільших компаній Уолл-стріт, впали на понад 60% в лютому і березні минулого року, коли пандемія коронавірусу сколихнула світові ринки. Акції впали на 33% в серпні 2020 року, перш ніж відновити стрімке зростання.
Відтоді, як 8 лютого Tesla оголосила про купівлю біткойнів на суму 1,5 мільярда доларів, її акції неухильно падали, в той час як ціна біткойна зросла більш ніж на 10%.
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас