В октябре объем наличных денег вырос до 552,253 млрд гривен — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В октябре объем наличных денег вырос до 552,253 млрд гривен

Казна и Политика
119
Голландська компанія представляє нове покоління навігаційної служби, інтегрованої в інформаційно-розважальні системи.
Відтепер це дозволяє повною мірою використовувати хмарні дані, щоб зробити навігацію максимально точною.
TomTom є важливим гравцем в царині навігаційних систем для автомобільного сектору.
Інтегроване навігаційне програмне забезпечення (вбудована навігація) від TomTom можна знайти, наприклад, в інформаційно-розважальній системі Peugeot, Opel, Renault, Fiat і Alfa Romeo. TomTom розробив нове покоління своєї системи навігації, яка повинна підняти на більш високий рівень швидкість, простоту використання і можливості.
Новітнє навігаційне програмне забезпечення є більш «хмарним», що означає, що коли воно знаходиться в мережі, воно максимально ефективно використовує дані інших користувачів для отримання інформації про маршрут і, наприклад, для його швидшого розрахунку. Якщо інші користувачі десь застрягли, навігація буде шукати для вас інший маршрут.
При цьому не обов’язково завжди залишатися підключеним до Інтернету – є можливість завантажувати карти і переміщатися в автономному режимі. Звісно, якщо є підключення до Інтернету, можна завантажити оновлені карти, щоб підтримувати навігацію в актуальному стані.
В октябре объем наличных денег вырос до 552,253 млрд гривен
Є ще новини про візуальні можливості нової навігаційної системи. Вона виглядає більш свіжою, і з нею має бути простіше працювати. Навігаційні дані, такі як інструкції щодо маршруту і інформація про дорожній рух, також можуть бути відображені, наприклад, на цифровій панелі приладів або на проекційному дисплеї автомобіля. Звісно, це залежить від того, чи підтримує машина, в яку інтегрована система, такі речі, але TomTom принаймні до цього готовий. Він також може працювати з голосовими помічниками Amazon Alexa, Cerence і Houndify.
Система також тісніше працює з даними автомобіля, включаючи запас ходу, що особливо важливо для електромобілів. Система навігації заздалегідь попередить, якщо пункт заправки/зарядки розташований далі від очікуваного запасу ходу, і запропонує місця, де можна буде дозаправитися.
Система також видасть актуальну інформацію про поточні ціни на пальне, включить цю заправну станцію/точку зарядки в маршрут.
По материалам:
Українські Новини
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас