37% украинцев считают, что их область экономически приходит в упадок – опрос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

37% украинцев считают, что их область экономически приходит в упадок – опрос

Личные финансы
409
Американська компанія Facebook планує прокласти два нові кабелі по дну Тихого океану для поліпшення інтернету. Вони з’єднають Сінгапур і Індонезію з Північною Америкою.
Про це заявив віце-президент Facebook з мережних інвестицій Кевін Сальвадорі, передає Reuters.
За його словами, кабелі Echo і Bifrost також будуть перетинати Яванське море. Очікується, що вони поліпшать швидкість інтернет-з’єднання в транстихоокеанському регіоні приблизно на 70%. При цьому менеджер Facebook відмовився розкрити розмір інвестицій.
Сальвадорі також зазначив, що проект Echo будується в партнерстві з Google Alphabet і індонезійською телекомунікаційною компанією XL Axiata і має бути завершений до 2023 року.
Будівництво Bifrost здійснюватиметься в партнерстві з Telin, дочірньою компанією індонезійської Telkom, і сінгапурським конгломератом Keppel. Воно повинно бути завершено до 2024 року.
Зазначимо, на сьогодні близько 73% з 270-мільйонного населення Індонезії є постійними користувачами інтернету, але тільки 10% мають доступ до широкосмугового з’єднання. У зв’язку з цим цілі регіони країни залишаються без доступу до інтернету.
Нагадаємо, раніше Facebook заморозив акаунт президента Венесуели Ніколаса Мадуро за поширення фейків про коронавірус.
Також повідомлялося, що Facebook працює над створенням додатку для в’язнів, який має допомогти людям адаптуватися після повернення з в’язниці.
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас