Google проиграл Еврокомиссии дело о штрафе на 2,42 миллиарда евро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google проиграл Еврокомиссии дело о штрафе на 2,42 миллиарда евро

Фондовый рынок
224
Компанія Pfizer заявила 31 березня, що її вакцина проти COVID-19 виявилася на 100% ефективною для підлітків у віці від 12 до 15 років. Результати були отримані в ході третього етапу клінічних випробувань.
Про це повідомляє CNBC з посиланням на заяву компанії.
Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла заявив про плани представити нові дані про вакцину, яка розроблена в партнерстві з німецьким виробником препаратів BioNTech, «якомога швидше». Він висловив надію, що діти в цій віковій групі зможуть отримати щеплення до початку нового навчального року.
«Ми виступаємо за якнайшвидше розширення дозволу нашої вакцини для використання в молодших групах населення», — сказав Бурла.
У дослідженні взяли участь 2260 учасників в США. У групі з плацебо зафіксували 18 підтверджених інфекцій Covid-19, а в групі, яка отримувала вакцину, не підтвердили зараження, повідомила компанія. Отже, визнано ефективність вакцини на 100%. У компанії зазначають, що вакцина добре переносилася, а побічні ефекти, як правило, відповідали тим, що спостерігаються у дорослих.
Pfizer також заявила, що вакцина викликала «стійку» реакцію антитіл у дітей, що перевищувало реакцію у вакцинованих у віці від 16 до 25 років.
Вакцина Pfizer вже дозволена для використання в США людям від 16 років.
По материалам:
Економічна Правда
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас