Группа инвесторов приобретет разработчика популярного антивируса за $14 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Группа инвесторов приобретет разработчика популярного антивируса за $14 млрд

Фондовый рынок
739
Боротьба з пандемією коронавірусу в Євросоюзі призвела до того, що близько 6 млн людей втратили роботу, найсильніше ця криза вдарила по молоді.
Єврокомісія працює над тим, щоб в ЄС не виросло «втрачене покоління», сказав в інтерв’ю «РІА Новости» єврокомісар із зайнятості та соціальних прав Ніколас Шміт.
«Безробіття в ЄС зросло до 7,3% в січні 2021 року з 6,6% роком раніше. Пандемія стала причиною того, що 6 мільйонів людей втратили роботу. Особливо сильно постраждала молодь: майже 3 мільйони молодих людей зараз в ЄС не мають роботи. У нас є спільний обов’язок — гарантувати, щоб вони не стали втраченим поколінням», — сказав Шміт.
Єврокомісія запустила програму «Підтримка зайнятості молоді», щоб разом з ініціативою «Гарантія для молоді» розширювати можливості працевлаштування для молодих людей.
В рамках проєкту «Гарантія для молоді» країни Євросоюзу зобов’язалися зробити так, щоб всі молоді люди у віці до 30 років отримували якісну пропозицію про працевлаштування, продовження навчання або про стажування протягом чотирьох місяців після того, як вони стали безробітними або залишили навчальний заклад, нагадав Шміт.
Економіка Євросоюзу навесні минулого року занурилася в найсильнішу за багато десятиліть кризу, оскільки були введені жорсткі обмеження на соціально-економічне життя.
Серед них закриття кордонів, зупинка туризму, обмеження роботи непродовольчих магазинів, салонів краси, спортивних клубів, обмеження на проведення масових заходів.
По материалам:
НВ
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас