Начато принудительное взыскание имущества Белоцерковской ТЭЦ за долги Жеваго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Начато принудительное взыскание имущества Белоцерковской ТЭЦ за долги Жеваго

Фондовый рынок
401
Які покупки робити приємніше: заплановані, спонтанні чи буденні? З Cash’U CLUB – будь-які! Головне – вдало вибрати категорії покупок та отримувати за ними кешбеки протягом місяця. А ще приємніше – скористатися бонусами і просто виграти бажане!
Щоб отримувати свої кешбеки у квітні, потрібно зайти в цифровий банк Sense SuperApp, у розділ Cash’U CLUB, та обрати категорії покупок, які найімовірніше опиняться у вашому списку цього місяця.
Кожному учаснику Cash’U CLUB ми пропонуємо на вибір від 2 категорій – для новачків і до 7-ми – для клієнтів з найвищим статусом. Тому підвищувати свій «Cash’U статус» дуже вигідно. Для цього є простий спосіб – треба робити більше покупок. А якщо платити ґаджетом, то можна отримувати 0,5% кешбеку за покупки не лише у вибраних категоріях і без обмежень по сумі.
Швидше накопичити кешбек можна завдяки участі в партнерських акціях. Їхній список завжди є в Sense SuperApp. Цього місяця поповнити Cash’U запаси можна буде за такі покупки:
10% кешбеку на прокат і купівлю фільмів на MEGOGO,
10% кешбеку в магазинах і на сайті ТМ Conte,
7% кешбеку на замовлення в сервісі Liki24.com,
5% кешбеку на покупки в мережі електроніки та аксесуарів «Цитрус»,
5% кешбеку на прикраси в ювелірному домі SOVA,
5% кешбеку на АЗС Glusco,
4% кешбеку в онлайн-магазині «Твоя шина».
Накопичений кешбек може перетворитися на гроші, що повернуться на картку Альфи, або на цінні призи, які ми розігруємо у квітні:
Нову модель «яблучного» смартфону,
Електросамокат, гіроскутер та електровелосипед,
5 фотокамер миттєвого друку,
30 преміум-підписок на 3 місяці від Megogo,
10 модних худі,
1000 бонусів Cash’U для кожного з 20 переможців.
Клуб відкритий для усіх бажаючих клієнтів Альфа-Банку. Для цього потрібно лише зайти/встановити мобільний застосунок Sense SuperApp і перейти до розділу Cash’U CLUB, де відразу буде видно поточний баланс бонусів і статус учасника.
На початку кожного місяця учасники обирають категорії, за якими отримують кешбеки. Категорії щомісяця оновлюються. Нараховані бонуси можна виводити реальними грошима на картку до 5000 гривень на місяць або витрачати на розіграш цінних призів щомісяця.
Усі деталі та правила програми Cash’U CLUB тут.
По материалам:
Фінансовий клуб
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас