Владелец Google стал третьей компанией, стоимость которой превышает 2 трлн долларов — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Владелец Google стал третьей компанией, стоимость которой превышает 2 трлн долларов

Фондовый рынок
411
Владелец Google стал третьей компанией, стоимость которой превышает 2 трлн долларов
Журнал «Бізнес» опублікував підсумки фінансового рейтингу «Фінансовий Оскар — 2020», яким визначено кращих представників банківського та страхового ринків України за підсумками минулого року. Таскомбанк закріпив за собою позиції у ТОП-3 номінацій щодо впровадження та дотримання високих стандартів обслуговування VIP-клієнтів, а також з обслуговування та кредитування корпоративних клієнтів.
Рейтинги Таскомбанку в номінаціях:
  • «Private banking» — 3 місце
  • «Партнер великого бізнесу» — 2 місце
Таскомбанк продовжує розвиватися як універсальний банк та укріплювати позиції в корпоративному сегменті, обслуговуванні клієнтів private banking, малого та середнього бізнесу, роздрібних клієнтів, а також у сфері електронної комерції. За результатами 2020 року прибуток Банку склав понад 380 млн грн, а активи перевищили 24 млрд грн.
«Для нас передусім важливо надавати якісний сервіс і наші клієнти цінують нас за унікальну сервісну модель. З однієї сторони, ми розвиваємо напрямок у регіонах, а з іншої – обслуговуємо не лише приватний капітал наших клієнтів, а також їх бізнес-інтереси. Це мотивує клієнтів приходити до нас за якісним сервісом та отримувати повне обслуговування власного і бізнес-капіталу. Крім того, ми пропонуємо інвестиційні інструменти, зокрема, облігації Групи «ТАС». А зовсім скоро зможемо запропонувати нові послуги для інвестування з високою дохідністю активів, які сподіваємось, сприятимуть не лише процвітанню наших клієнтів, але й покращенню інвестиційного клімату в Україні», — підкреслив Заступник Голови Правління «Таскомбанк» Олег Поляк.
По материалам:
РБК-Україна
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас