«Липовые» коллекторы выманивали у украинцев по $500 тыс. в месяц — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Липовые» коллекторы выманивали у украинцев по $500 тыс. в месяц

Криминал
468
Друзі, Group CEO Moneyveo Альона Андронікова увійшла до рейтингу «Shine 2021 — найкращі ділові леді України» в номінації «Shine Lady IN Фінансовий ринок».
Переможниць обирали з-поміж найкращих власників, засновників, партнерів або керівників бізнесу за версією інформаційного агентства Investory News. У рейтинг «Shine 2021» також увійшли представниці таких компаній, як Vodafone Україна, Метінвест, Digital Transformation Corporation, Academy DTEK та інші.
Не дивно, що саме Альона виграла в номінації «Shine Lady IN Фінансовий ринок». За час свого управління в фінтех-компанії Moneyveo вона розробила інноваційну стратегію, яка привела до масштабування всіх бізнес-процесів. З приходом Альони було впроваджено EVP (ціннісна пропозиція роботодавця), внутрішнє навчання, з’явилася система бенефітів і багато іншого. Все це збільшило показник задоволеності співробітників до 92%.
«Для мене велика честь бути в ряду з лідерами фінансового ринку і потрапити до списку «Shine 2021 — найкращі ділові леді країни». Особливо у фінансовій сфері – тут я придбала багато знань і разом зі своєю командою досягла відмінних результатів. За час моєї роботи в Moneyveo компанія виросла в 10 разів. Ми вийшли на міжнародний ринок, розширили портфель кредитних продуктів, впровадили багато технологічних інновацій. Всі ці перемоги стали можливими завдяки щоденній праці і прагненню нашої команди створювати для українців сервіс найвищого — європейського — рівня», — розповідає Альона.
Крім трансформації роботи компанії, Альона значно підвищила рівень соціальної відповідальності Moneyveo. Сьогодні це вже 3 повноцінних напрямки: допомога онкохворим дітям, українським військовим і безліч освітніх проєктів.
Альона, так тримати! Впевнені, що попереду ще безліч перемог і нагород
По материалам:
Обозреватель
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас