День финансов: прогноз курса гривны, новый показатель в платежках, поддержка бизнеса в «красных» зонах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

День финансов: прогноз курса гривны, новый показатель в платежках, поддержка бизнеса в «красных» зонах

299
Найвищу середню зарплату отримують програмісти, які володіють мовою Java. Відповідно до інформації на сайті пошуку роботи, там їм пропонують зарплату від 67,5 тисяч гривень.
Про це свідчить інформація на сайті work.ua.
Також до високооплачуваних вакансій належать ASP.Net Програміст — 65 000 грн, Magento-програміст — 65 000 грн, C++ програміст — 65 000 грн.
День финансов: прогноз курса гривны, новый показатель в платежках, поддержка бизнеса в «красных» зонах
У січні цього року Кабінет міністрів погодив реалізацію експерименту з професійного навчання безробітних Києва за потребами роботодавців в ІТ-сфері. Після проходження навчання роботодавець повинен був впродовж 30 днів працевлаштувати учасника експерименту на строк не менше року і платити йому щонайменше дві мінімальні заробітні плати.
Нагадаємо, у 2020 році Україна отримала понад $ 5 млрд від експорту ІТ-послуг. Про це свідчать дані НБУ щодо платіжного балансу і зовнішньої торгівлі. За даними НБУ, загальний експорт України у 2020 році скоротився на 4,6%. Скорочення торкнулося як експорту товарів, так і послуг. При цьому, експорт ІТ-індустрії зріс на $ 853 млн, тобто на понад 20% за рік. Таким чином, частка комп’ютерних послуг в загальному експорті досягла 8,3%.
Як у світі. У середньому американські розробники отримують найвищі зарплати: середня зарплата тамтешніх спеціалістів у розробці сягає $ 109 167 за рік. Країни з найвищим рівнем оплати праці – Австралія та Канада із середньою річною зарплатою розробників $ 88 538 та $ 72 771 відповідно.

Довідка Finance.ua:

  • Як свідчить огляд заробітних плат для C-level в IT від команди Indigo Tech Recruiters, цього року винагорода жінок топ-менеджерів на медіані склала $ 3900, а чоловіків — $ 6550. У порівнянні з минулим роком збереглася різниця в 40% на користь чоловіків: тоді зарплати були на рівні $ 3000 і $ 5000 відповідно.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас