«Ты - Можешь!» путешествовать! Как Альфа-Банк дарит эмоции на высоте 10 тысяч метров — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Ты - Можешь!» путешествовать! Как Альфа-Банк дарит эмоции на высоте 10 тысяч метров

Личные финансы
24
Зростаючий попит на бюджетні семимісцеві кросовери може спонукати Kia випустити власний автомобіль в цьому класі, в якості бази для якого послужить модель Seltos. Незалежні дизайнери з порталу «IAB» показали, як виглядатиме така новинка.
На думку авторів рендерів, трьохрядний Seltos, буде відрізнятися від оригінальної 5-місної моделі збільшеною колісною базою, а також розширеними переднім і заднім обвісами. Лінію вікон змінили з урахуванням збільшеної площі скління. Передбачається, що такий кросовер отримає нову радіаторну решітку, більш вертикальну корму, а також інші бампери і задні ліхтарі.
Як і новий Hyundai Alcazar (7-місцевий варіант Creta), трьохрядний «бюджетник» від Kia отримає власне ім’я, а не Seltos. Його запропонують як в 6-місному, так і 7-місцевому варіантах салону.
Що стосується лінійки двигунів, то більш місткий Seltos міг би розділити її з тим же Alcazar, в моторну гамму якого входять 2-літровий бензиновий агрегат на 159 кінських сил і 1,5-літровий «дизель» потужністю 113 к.с.

У Kia чутки про можливу появу в продажу 7-місного Kia Seltos поки не коментують.
По материалам:
Альфа-Банк
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас