"Луганськтепловоз" продали російській компанії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Луганськтепловоз" продали російській компанії

Фондовий ринок
278
Фонд державного майна продав 76% холдингової компанії «Лугансктепловоз» (Луганськ) закритому акціонерному товариству «Брянський машинобудівний завод» (Росія) за 292,505 млн. гривень.
За інформацією прес-служби, Фонд провів конкурс із продажу 76% «Лугансктепловозу» 22 березня. Стартова ціна пакета становила 292 млн. гривень.
«За результатами конкурсу з елементами аукціону його переможцем стала ЗАТ «Керуюча компанія «Брянський машинобудівний завод», що запропонувала за пакет 292 млн. 505 тис. грн», - говориться в повідомленні.
У конкурсі взяли участь 4 компанії: ВАТ «Демихівський машинобудівний завод» (Росія, Московська область), «Дніпровагонмаш» (Дніпродзержинськ), «Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат» (Марганець, Дніпропетровська область) і ЗАТ «Керуюча компанія «Брянський машинобудівний завод» (Брянськ, Росія), правонаступник ЗАТ «Виробнича компанія «Брянський машинобудівний завод».
Як повідомлявся, 2006 рік холдингова компанія «Лугансктепловоз» (Луганськ) закінчила зі збитком 15,771 млн. гривень.
У грудні 2006 Палата з цивільних справах Верховного Суду відмовила холдинговій компанії «Автокраз» (Полтавська область) у задоволенні позову про визнання недійсним рішення робочої групи Фонду державного майна від 2004 року про проведення конкурсу із продажу 76% акцій «Лугансктепловозу».
Верховний Суд також задовольнив касацію ФДМ і скасував рішення Печерського районного суду Києва від 14 квітня 2004 року і постанову Апеляційного суду Києва від 4 серпня 2004 року, які визнали недійсним вищезгадане рішення ФДМ щодо «Лугансктепловозу».
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас