Співробітники "Привата" зупинили злодіїв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітники "Привата" зупинили злодіїв

276
Співробітники маріупольського відділення КБ "Приватбанк" припинили спробу пограбування і затримали злочинця, що перебуває в розшуку.
Як повідомили в банку, ранком 6 вересня дві керівні співробітниці банку відкривали в Маріуполі відділення N6 перед початком робочого дня. Вони ввійшли в коридор біля вхідних дверей, і в цей час у будинок пройшов чоловік, що тримав у руках целофановий пакет. Невідомий зажадав віддати йому наявну в касі банку готівку. Зрозумівши, що це пограбування, одна зі співробітниць відповіла, що грошей у відділенні немає. Тоді грабіжник зажадав у жінок зняти із себе золоті прикраси.
У цей час чоловік співробітниці, що підвозив дружину до місця роботи і не встиг виїхати, побачив, що на вході у відділення щось відбувається, і кинувся рятувати. Скориставшись його сутичкою зі злочинцем, співробітниця банку повідомила про напад у чергову частину Маріупольського ГУ УМВД. До приїзду працівників міліції грабіжника утримували в приміщенні банку. Ним виявився двічі засуджений 27-літній житель Волновахского району Донецької області, що перебував у розшуку за здійснення інших злочинів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас