Банк "Фінанси і Кредит" і НАСК "Оранта" підписали договір про співробітництво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Фінанси і Кредит" і НАСК "Оранта" підписали договір про співробітництво

Кредит&Депозит
142
У рамках двосторонньої угоди Комерційний банк «Фінанси і Кредит» виступає страховим агентом НАСК «Оранта» при оформленні договорів страхування застав у кредитуванні банком своїх клієнтів. Відповідно до вимог НБУ страхування заставного майна (рухомого і нерухомого) є обов'язковою умовою при проведенні банками операцій по кредитуванню.
Як повідомив Голова Правління банку «Фінанси і Кредит» Вадим Пушкарьов, «співробітництво з такою авторитетною страховою компанією як НАСК «Оранта» збільшує наші можливості по наданню якісних послуг клієнтам нашого банку». Виконуючий обов'язки Голови Правління НАСК «Оранта» Ярослав Покотило відзначив, що «співробітництво з банком «Фінанси і Кредит» дає страховій компанії гарну можливість розширити свою клієнтську базу в традиційному для НАСК "Оранта" сегменті фізичних осіб, а також зміцнити національну представленість компанії на ринку банківських послуг.
Довідка:
Банк «Фінанси і Кредит» уклав договори по агентських угодах зі страховими кампаніями «Скайд-Вест», «Омега», АСКА-Життя», НАСК «Оранта». У листопаді –грудні 2001 року банком «Фінанси і Кредит» була проведена спільна акція «Внесок+страховий захист» зі страховими компаніями «Омега» і «Скайд-Вест». Вкладники банку «Фінанси і Кредит» одночасно з депозитним договором одержували страхові поліси. Усього за два місяці проведення спільної акції Банком «Фінанси і Кредит» було продано 964 страхових полісів.
Довідка:
КБ «Фінанси і Кредит» заснований у 1990 році. За станом на 01.04.2002 року валюта балансу Банку складає 1 516,5 млн.грн., статутний капітал – 20 млн.грн., власний капітал – 49,8 млн.грн., кредитний портфель – 461,26 млн.грн.. портфель депозитів – 346,3 млн.грн. У систему Банку «Фінанси і Кредит» входить 11 філій і 46 відділень. Фінансовий результат роботи Банку «Фінанси і Кредит» за перший квартал 2002 року – 4,202 млн.грн.
Довідка:
НАСК «Оранта» заснована в 1921 році і є правонаступником "Укрдержстраху". НАСК "Оранта"—лідер національного ринку класичного страхування, володіє унікальною представницькою мережею (552 представництва у всіх регіонах України), агентською мережею (10000 співробітників) і рекордною кількістю клієнтів (7,5 мільйонів фізичних і юридичних осіб). Статутний капітал НАСК "Оранта": 22,3 млн. грн. У 2001 році обсяг зібраних страхових платежів компанії склав 193,6 млн. грн.
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас